Pameran Pendidikan Lamongan 2014

IMG_0104Sabtu, (10/5/2014) Pembukaan Pameran Pendidikan di Gedung Olah Raga ( GOR ) Lamongan berlangsung semarak. Sebelum acara pembukaan dimulai ada berbagai macam kreasi seni yang ditampilkan dari siswa siswi sehingga menambah gebyarnya acara pembukaan.
Pemeran pendidikan yang diikuti semua UPT serta sekolah dari tingkat SMP/MTs hingga SMA/SMK/MA ini akan berlangsung hingga Senin (12/5/2014) mendatang. SMK Negeri 1 Kalitengah ikut berpartisipasi dalam pelaksanaan pameran tersebut, Ada beberapa karya, teknologi dan berbagai kelebihan dari sekolah ikutĀ  dipamerkan. Antara lain Mesin pencacah sampah, Sepeda motor berbahan bakar air dan bensin sistem elektrolis full wave and multi charge, Busana pesta dari limbah plastik, Media pembelajaran, dan Lampu pengusir nyamuk. Acara dibuka dengan sambutan Bapak Kepala Dinas Pendidikan, Drs Agus Suyanto, MM yang menyampaikan bahwa Pameran Pendidikan ini bertujuan untuk menunjukkan perkembangan Dunia Pendidikan dan Kreativitas Guru dan Siswa yang ada di kabupaten Lamongan. Beliau juga menyampaikan bahwa Pameran Pendidikan ini di danai dari APBD tahun 2014. Hal ini menunjukkan bahwa Pemerintah Daerah mendukung penuh penyelenggaraan Pameran Pendidikan ini dan juga adanya partisipasi dari berbagai pihak.

Dalam sambutannya, Bapak Bupati Lamongan, H. Fadeli, SH., MM. menyampaikan bahwa Pameran Pendidikan ini dapat dipergunakan oleh Lembaga Sekolah untuk menunjukkan keunggulan dari Sekolah mereka dan mampu bersaing dengan lembaga yang lain. Anak-anak kita merupakan penerus perjuangan kita sehingga harus dididik agar mempunyai kemauan untuk maju dan berkreatifitas.

8 thoughts on “Pameran Pendidikan Lamongan 2014”

1. My spouse and i have been really lucky that Louis managed to finish off his research through your precious recommendations he made through your web pages. It is now and again perplexing to just find yourself handing out steps which people today may have been selling. Therefore we know we need the writer to give thanks to for that. The specific illustrations you have made, the simple web site navigation, the relationships you will help to instill – it’s got most powerful, and it’s really leading our son in addition to the family reason why the subject is fun, which is really pressing. Thank you for the whole lot!

2. Thanks for your whole work on this website. My niece takes pleasure in working on research and it is simple to grasp why. We all notice all relating to the powerful ways you render worthwhile tricks via your website and therefore welcome response from website visitors on this topic while our own simple princess is without question understanding so much. Take pleasure in the rest of the year. Your performing a wonderful job.

3. I’m also commenting to let you be aware of of the excellent discovery my cousin’s child enjoyed checking your blog. She discovered a wide variety of details, most notably how it is like to have a marvelous coaching heart to get many more effortlessly fully understand certain complicated matters. You actually did more than my desires. I appreciate you for displaying such great, healthy, educational and also cool guidance on that topic to Evelyn.

4. Thanks for your whole work on this website. My niece takes pleasure in working on research and it is simple to grasp why. We all notice all relating to the powerful ways you render worthwhile tricks via your website and therefore welcome response from website visitors on this topic while our own simple princess is without question understanding so much. Take pleasure in the rest of the year. Your performing a wonderful job.